Om Oss

Vi ligger sentralt på Vøyenenga i 3 etasje over Vøyenenga Legekontor. Det er tilgang på heis og gratis 3 timer parkering rett utenfor. Det er lyse fine lokaler med egen treningssal for rehabilitering og gruppetrening. For mer informasjon vennligst ta kontakt med oss.
IMG_1742
En ny avdeling er åpnet på Bærums Verk helsetun med besøkadresse gamleveien 5, 1354 Bærums Verk. Det er samme bygget som tannlege og leger men i øvre etasje med inngang på baksiden. Det er kun Kiropraktor Mats Gaarder som foreløpig er tilgjengelig. Vi håper dette er et tilbud som blir satt pris på av de lokale beboerne da nærmeste kiropraktor er meget langt av sted.

Kiropraktor

Mats Gaarder

IMG_1715

Mats er utdannet i England og har tatt en rekke ekstra kurser innen manuelle teknikker og bløtvevsbehandling. Han har god erfaring innenfor trening og kosthold, ettersom han har vokst opp på et treningssenter har han fått mye erfaring og lærdom gjennom dette. Sammenkobling av utdannelse og tidligere erfaringer har gjort at han er god til å tilrettelegge behandling og rehabilitering for pasienter med kroniske plager. Hodepine er en tilstand han liker og jobbe med, og ser som et fagfelt med ekstra stor interesse.

Godkjent kiropraktor ved Norsk kiropraktorforening

Epost: post@klinikk.no

Fysioterapeut

Stephanie Landicho

SIMG_1605tephanie er utdannet som fysioterapeut og ble ferdig utdannet i 2009 ved Saxion University of Applied Science i Nederland.

Stephanie har bred erfaring av alle type muskel og skjelettlidelser.  Hun har tatt opptil flere kurs i blant annet slynge terapi, nåle behandling, trykkbølge, kinesio tape , opptrening/rehabilitering, ergonomi.  Hun har også god erfaring med behandling av idrettskader, da hun tidligere har spilt håndball på høyt nivå.
Hun er ivrig på trening fronten og jobber også som Personlig trener (PT) og gruppeinstruktør på klinikken.  Stephanie har hatt gode resultater med vektnedgang og forbedre helse.

Godkjent fysioterapeut ved Norges Fysioterpeutforbund

Epost: stephanie@klinikk.no

 Akupunktur

Ingunn Løvgren

IMG_1634Ingunn er utdannet akupunktør ved helsehøyskolen i Oslo, Bacheleor i Akupunktur 2014. Hun har bakgrunn som sykepleier siden 1998, og har jobbet 15 år i Geriatri, blant annet som fagutviklingssykepleier. Hun har hatt studieopphold i Kina ved Nanjing University som en del av akupunktørutdanningen. Hun har også tilleggskurs i IMS og triggerpunktbehandling.

«Jeg liker å jobbe med ulike problemer, spesielt smertetilstander med ulike årsaker. Spesiell interesse for kroniske tilstander for å kunne øke livskvaliteten for den enkelte. Mange tilstander kan ikke nødvendigvis kureres, men symptomene kan bedres»

Ingunn er kandidatmedlem i Akupunkturforeningen.

IMG_1646

Mette Johansen

Mette er utdannet akupunktør ved Helsehøyskolen i Oslo, Bachelor i Akupunktur 2014, studieopphold ved Nanjing Provincial Hospital og Nanjing University of Traditional Chinese Medicine,Kina 2013.

Mette har fordypning i Emosjonelle lidelser, triggerpunktbehandling og Intra Muskulær Stimulering. Hun utfører også Kopping, Øreakupunktur og Kosmetisk Akupunktur.

«Tradisjonell Kinesisk medisin definerer sykdom som en tilstand som oppstår når det er ubalanse i kroppens energisystem. Akupunktur hjelper kroppen til å hjelpe seg selv uten å virke negativt inn på annen medisinsk behandling».

 

Mette er kandidatmedlem i Akupunkturforeningen.

Epost:  akupunktur@klinikk.no

MediYoga

Lone Arnesen

IMG_1685Lone er utdannet MediYoga Terapeut og lærer. Hun har hatt kurs på klinikk.no siden høsten 2014. Kursene er små så den enkelte deltaker blir fulgt opp.